Välkommen till oss på Brand och Räddning AB.

Vi är ett bra team av erfarna yrkesmänniskor, ledda av Stefan Söderlund och hans kollegor med gedigen bakgrund inom räddningstjänst och sjukvård. Vi på Brand och Räddning har som vår passion att främja säkerhet och trygghet genom att erbjuda högkvalitativ utbildning inom hjärt- och lungräddning, första hjälpen och grundläggande brandutbildning.

Vår filosofi bygger på insikten om att kunskap och snabbt agerande kan göra skillnad i livsavgörande situationer. Därför strävar vi efter att förse våra deltagare med de färdigheter och kunskaper som krävs för att kunna agera på ett effektivt och säkert sätt vid olyckor och nödsituationer.

Våra utbildningar är utformade med noggrannhet och uppdateras regelbundet för att hålla sig i linje med de senaste riktlinjerna och teknikerna inom hjärt- och lungräddning samt första hjälpen. Oavsett om du är en privatperson, en organisation eller ett företag kan vi skräddarsy våra utbildningar för att möta dina specifika behov och krav.

Våra instruktörer kombinerar sin praktiska erfarenhet från räddningstjänsten och sjukvården med pedagogisk skicklighet för att skapa engagerande och lärorika utbildningsupplevelser. Vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande miljö där deltagarna kan känna sig bekväma att lära och öva sina färdigheter.

Oavsett om du är intresserad av att lära dig grundläggande livräddande tekniker, förbättra din första hjälpen-kompetens eller öka medvetenheten om brandsäkerhet, så är Brand och räddning din pålitliga partner för kvalitetsutbildning.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stödja din organisation eller grupp med skräddarsydda utbildningsprogram. Tillsammans kan vi bidra till en tryggare och säkrare omgivning för alla.

Vill du boka en kurs eller har en fråga?